Labeco ApS er et entreprenørfirma, som primært laver opgaver på sjælland og øerne. Vi lavet alt inden for jord- beton- kloak og anlægsarbejde. Vores medarbejdere og samarbejdspartnere har stor erfaring og besidder adskillige spidskompetencer inden for entreprenørfaget. Det betyder at vi kan sammensætte bemandingen helt korrekt til de enkelte opgaver. Bemandingen bakkes op af et efterhånden omfattende materielsortiment, som indeholder alt nødvendigt grej til at kunne løse både store og små opgaver.

Alt inden for jordarbejde, betonarbejde, kloakarbejde og anlægsarbejde

Materialevalget til løsning af de konkrete opgaver tillægges stor opmærksomhed. Vi benytter os kun af anerkendte og gerne certificerede varemærker. Det gør at vi kan stå 100% inde for kvaliteten af det udførte arbejde. Leverandørerne er oftest professionelle lokale virksomheder.

Vi ønsker kun at give vores kunder og bygherrer en god oplevelse, således at samarbejdet kan fortsætte længere end en enkelt opgave. Derfor gør vi alt for at få afstemt alles forventninger til opgavens udfald. Afhængig af opgavens størrelse tilbyder vi derfor én eller flere gennemgange af opgaven eller projektet.

Vi har erfaring med store bygninger i København

Firmaet er i 2010 startet af Kim Lauridsen og har, på trods af relativt tilstand i byggebranchen, formået at udvikle sig og ansatte medarbejdere, som gør os i stand til at løse de fleste opgaver.

Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på netop dit projekt.