Labeco er klar til din anlægopgave eller belægningsopgave

Vi udfører enhver form for belægningsarbejde, beplantnings arbejde, eller anlægsarbejde. Uanset om der er tale om en ny terrasse eller et totalprojekt med parkeringspladser, byinventar m.m.

Hos LABECO betjener vi erhvervskunder i Maribo, Nykøbing Falster, Vordingborg og resten af Sjælland. Som udgangspunkt er det udelukkende erhvervsvirksomheder. 

Vi klarer alle former for belægning, om du ønsker herregårdssten, brosten eller asfalt.

Vores faglærte mandskab har stor erfaring med etablering af stort set alle slags belægning, om du ønsker herregårdssten, brosten eller asfalt, så klarer vi det. 

Vi råder over maskiner fra 800 kg til 30 tons, så vi klarer også jordarbejdet og bundopbygningen og hvis der er behov for kloakarbejde, afvanding eller dræning tager vi os også af det. 

Anlægsarbejde for erhverv

Med vores godt 10 års erfaring i byggebranchen, har vi udført diverse anlægsopgaver for erhvervsdrivende. Vi kan udfører en lang række af kvalitetsbevidste løsninger for vores erhvervskunder. 

Vi har anlagt mange nye parkeringspladser, fortove, samt diverse beplantninger, såning af græs osv. Vi kan stå for alt jeres anlægsarbejde om det er foran jeres virksomhed der skal lægges nyt indgangsparti med flotte bede, nyt rullegræs m.m. 

Få et tilbud på anlægsarbejde

Har du brug for et tilbud på anlægsarbejde for erhverv? Eller har du brug for råd og vejledning i forhold til jeres opgave. Så kontakt os på 54 82 32 00 og så tager vi en snak om jeres projekt, og finder den løsning der er mest optimal for jer.