Labeco er klar til din jordopgave

Vi løser alle former for jordarbejde, uanset om der er tale om en mindre udgravning eller et større stykke gravearbejde. Vores maskinførere har gennem mange år opbygget stor erfaring med alle størrelser af gravemaskiner. Derfor kan vi tilbyde et stykke professionelt udført arbejde som helt sikkert lever op til dine forventer og krav uanset om du skal du skal have foretaget en større jordflytning eller gravet ud til et stykke betonarbejde eller anlægsarbejde, som vi i øvrigt også gerne udfører.

Vi råder over gravemaskiner fra 800kg til 30 tons

Ingen opgave er derfor for lille og ingen er for stor. Desuden råder vi over forskelligt jordkomprimerings- og transportmateriel, hvilket gør os i stand til at løse alle jordopgaver fra start til slut.

Forurenet jord er ingen hindring

Miljøhensyn er også en ting vi lægger stor vægt på når vi håndterer jord. Så at sikre miljøet og forhindre en eventuel spredning af jordforurening, Sørger vi for at enhver jordhåndtering bliver foretaget korrekt uanset om der er tale om ren eller forurenet jord, både mht. forudgående undersøgelser og deponering. For at løse disse tillægsopgaver, samarbejder vi med kommuner, miljølaboratorier og deponeringsstationer.

Kontakt os i dag på 54 82 32 00 angående dit jordarbejde