Labeco er klar til din betonopgave

Vi løser alle former betonarbejde, uanset om der er tale om en lille fundamentsudstøbning eller fremstilling af komplet insitustøbt betonkonstruktion i flere etager. Vores mandskab har mange års erfaring med alle etablering af alle former for betonkonstruktioner, både i og over jorden. Vi forsøger hele tiden at afprøve nye materialer og teknikker, for at fremme kvaliteten af vores arbejde.

Vores insitustøbte fundamentsbjælker, støbt i engangsforskalling, er særdeles hurtig og økonomisk måde at skabe grundlag for en selvbærende konstruktion

Funderingsarbejdet danner altid grundlag for den videre konstruktionsopbygning og det har vi fokus på. Vi lægger stor vægt på at betonarbejdet bliver udført med præcision, således at de efterfølgende opbygninger kan ske uhindret. Vi samarbejder med lokale landmålere og geoteknikere, så vi løser let enhver betonopgave fra start til slut. Vi hjælper også gerne med jordarbejdet.

Kvalitetsstyring i højsæde

Vi har vores eget kvalitetssikringssystem som kan tilpasses alle projekter uanset størrelse og omfang. Vi er opmærksomme på at kvaliteten af ethvert stykke arbejde skal være i top. Både mht. det fysiske projekt, men også med overholdelse af aftaler inden for økonomi og tid.

Kontakt os i dag på 54 82 32 00 angående dit betonarbejde