Hos Pilemand udfører vi alt indenfor tømrer og snedker arbejde i Maribo, Nykøbing Falster, Vordingborg og resten af Sjælland. Hoveddelen af vores opgaver er indenfor tømrerfaget alt fra mindre tømreropgaver til sommerhuse, tilbygninger, tagrenoveringer & totalentrepriser.

Vores største fokus ligger på at give vores kunder den bedste service, samt at udføre vores arbejde af højeste kvalitet. Vi har derfor fagligt kompetente tømrer og snedker til at stå for din tømreropgave uanset om det er udskiftning af vinduer eller en totalrenovering af dit hus. 

Vi kan stå for din tømrer og snedkeropgave

Uanset hvilken opgave du får brug for en tømrer til, så kan vi være behjælpelige. Vi går meget op i at levere den højeste kvalitet hver gang og det fungere bedst hvis vi har en god dialog med dig som kunde, så vi har en klar idé om hvad dit behov og ønske er. 

For at give dig den bedste service, har vi altid en god dialog med vores kunder inden vi påbegynder en opgave. 

Kvalitetsbevidst tømrer til enhver opgave 

Vi tilbyder kvalitetsbevidste løsninger til private og erhverv, og vi kan udfører alt inden for snedker og tømreropgaver inden for: 

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Tilbygninger
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Lister
  • Paneler
  • Tag renovering m.m.

Så uanset hvad dine behov for et tømrer måtte være, så kan vi stå for din opgave for dig. Når du vælger Pilemand som din samarbejdspartner, får du en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer til at udføre din opgave, og vi har altid kunden i fokus derudover overholder vi altid deadlines. 

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde 

Skal du bruge et uforpligtende tilbud af en tømrer? Så er du velkommen til at kontakte os på 54 82 32 00 og så finder vi en løsning på jeres tømreropgave. 

Vi tilbyder udelukkende tømrerarbejde til fordelagtige priser.