Har du nogle ruder der skal skiftes? og ønsker du at det er en professionel der skal gøre det? 

Vores glarmester løser opgaver store som små – nyt glas til en speciel ramme,
udskiftning af sikkerhedsruder eller hele vindues - og dørpartier – vi har eget glasværksted,
hvilket gør, at vi netop kan løse store som små glas opgaver. 

Så hvis du har en glas opgave der skal ordnes, så kan Pilemand stå for dit glasarbejde. 

Professionelle glarmester løsninger  

Vi er det helt rigtige sted at gå hen når du skal have lavet diverse glasløsninger, og vi har mange år fra branchen som gør at vi kan løse alle former for glas opgaver på vores glasværksted.

Det kan være alt fra praktisk glasarbejde til det mere dekorative glasarbejde. Som din glarmester er der ikke den opgave med glas vi ikke kan klare. 

Vi går meget op i den gode dialog med vores kunder, da en god dialog med kunden om deres ønsker og behov gør vores arbejde og processen en del nemmere, og på den måde er vi altid sikret tilfredse kunder. Hvilket vi går meget op i. 

Hvad koster en glarmester?  

Priserne på en glarmester opgave variere fra opgave til opgave, da omfanget af enhver opgave er forskellig. Det kan være alt fra en specialopgave til opsætning af en new yorker væg, udskiftning af punkterede vinduer, bruseløsninger, glastag m.m. 

Vi tilbyder altid glas opgaver til konkurrencedygtige og fordelagtige priser. 

Få et uforpligtende tilbud af en glarmester

Har du en glas opgave der skal ordnes? og ved du ikke hvem du skal henvende dig til? Så er du velkommen til at kontakte os, og så tager vi en snak om hvad dine ønsker er, og hvordan vi bedst muligt opfylder dem. 

Du er velkommen til at kontakte os på 54 82 32 00