Øernes tagdækning er grundlagt i 2000 og solgt videre til Pilemand i 2014, med henblik på at drive firmaet videre med den gode kvalitet og håndværk som hidtil.

Øernes tagdækning er specialister indenfor tagpap og folie, samt dertilhørende opgaver indenfor ovenlys, isolering og blikarbejde.

Vi rådgiver gerne om den rette løsning, og vi hjælper gerne med at koordinere såvel fag - som total entrepriser.

Vi udfører entrepriser på nybyggeri, såvel som renoveringsopgaver for private, erhvervsvirksomheder, håndværksmestre samt offentlige institutioner og boligforeninger.

Vi bruger udelukkende dansk arbejdskraft, og arbejder efter de nyeste teknikker, som gør os i stand til at vurdere dit tag nøje, for at sikre, at den rette udbedring bliver foretaget, om det drejer sig om små reparationer eller en større udskiftning.

Dit tag er i gode hænder hos Øernes tagdækning – en del af Pilemand!

Med venlig hilsen
Kim Lauridsen


Tagdækker med mange års erfaring 

Hos LABECO har vores tagdækkere har tilsammen over langt over 30 års erfaring med tagdækning, de sætter en ære i at lave et kvalitetsarbejde, selv om tagdækning ofte er lavet på tage, hvor det ikke kan ses – men det er vigtigt - et godt tag er et tæt tag. Vi kan lave alt lige fra flade tage, til tag med hældning og listedækning. Vi har gennem tiden lagt mange tag for privat og erhvervskunder i Maribo, Nykøbing Falster, Vordingborg og resten af Sjælland. 

Vores kompetente og erfarne tagdækkere levere altid flotte og veludførte resultater, hvis du mangler rådgivning og vejledning i forhold til dit tag står vi altid til rådighed. 

Renovering og reparation af tag

Hvis du har problemer med dit tag, og det trænger til en reparation så er det vigtigt at få skaden udbedret med det samme da det ellers kan blive en omfattende reparation. 

Hvis du står og skal bruge en effektiv og erfaren tagdækker i Maribo, Nykøbing Falster, Vordingborg og resten af Sjælland - så tøv ikke med at kontakte os på 54 82 32 00 og så finder vi en god løsning samt et godt tilbud til dig. Vi kan lægge det tag du drømmer om.