1

BYG GARANTI

Pilemand Tømrer & Snedker Aps er selvfølgelig medlem af Dansk byggeri og derigennem en del af byg garanti ordningen.
Din garanti for kvalitet!

Læs mere om ordningen her.

1

VELUX

Som Velux dagslys-rådgiver er vi uddannet hos Velux til netop at rådgive i henhold til Velux løsninger, således at kunden altid får den bedste løsning.

For mere information og inspiration se.

1

MONIER

Pilemand Tømrer & Snedker Aps er certiciferet Monier tagpartner – hvilket i praktis vil sige at vi har et tæt samarbejde med Monier (dantegl).
Vores medarbejdere er løbende på kursus hos Monier, hvilket er med til at sikre kvaliteten. Monier udfører selv stikprøve kontrol hos deres tagpartnere og er således med til at opretholde den høje standard.

Læs meget mere om Monier og deres produkter her.

1

ENERGIVEJLEDER

Hos Pilemand Tømrer & Snedker Aps har vi energivejledere ansat. Vi mener, at det er et vigtigt område og lægger således stor vægt på at kunne rådgive vores kunder og samarbejdspartnere i henhold til energivejledning.

For mere information om energivejlederen.

1

VINDUESFIRMAET

I Januar 2018 overtog Pilemand Tømrer & Snedker Aps vinduesfirmaet.dk aktiviteter vedr. døre og vinduesudskiftning samt øvrige tømreropgaver.

Tjek gerne vores ”søster” hjemmeside ud.

1

LINDAB

Pilemand Tømrer & Snedker Aps er en del af Lindab tagexpert – hvilket betyder at vi er specialiseret i at montere Lindabs ståltage. Som tagexpert hos Lindab skal man have en solid byggeteknisk baggrund og en bred viden og tagrenovering generelt.
Dette giver dig en sikkerhed for ikke bare en flot, men også en holdbar tagløsning!

Læs mere om Lindabs produkter her.

1

VELFAC

Pilemand Tømrer & Snedker Aps er Velfac mester.
Pr. 1.01.2018 har vi overtaget aktiviteter fra vinduesfirmaet.dk vedr. vindues og dørmontering og i den forbindelse etableret samarbejde med VELFAC – som Velfac mester.
Som Velfac mester er vores medarbejdere uddannet i netop at håndtere Velfac elementer, hvilket sikrer den bedste rådgivning og montering af Velfac.

For mere information og inspiration se.